Pasta de broccoli

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 4858 vizualizari

 

Pentru ca nu-mi trecuse pofta de broccoli,am continuat cu o pasta de broccoli servita impreuna cu prosciuto si biscuiti de secara.Absolut delicios.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr broccoli
  • 100 gr telemea de vaca
  • 50 gr unt
  • 50 gr crema de branza Fricheso
  • 2 linguri smantana
  • marar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de broccoli:

Broccoli se fierbe in apa cu sare.Telemeaua se razuieste fin si se amesteca cu untul si branza Fricheso .


Broccoli se paseaza cu blenderul si se adauga smantana.Apoi se amesteca cu crema de branza.Se condimenteaza si se adauga mararul tocat fin.


Asa cum am spus,eu am servit-o impreuna cu felii de prosciuto si biscuiti de secara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

17.01.2011, 21:34

Deosebit Dia!!!!

diaconta 1

17.01.2011, 22:39

Mena @ Ruxy iar ma lauzi?

mirela0911 1

17.01.2011, 23:45

as manca si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Piscacioasa lui Medi - Pasta de ardei iuti