Pasta de broccoli

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 4620 vizualizari

 

Pentru ca nu-mi trecuse pofta de broccoli,am continuat cu o pasta de broccoli servita impreuna cu prosciuto si biscuiti de secara.Absolut delicios.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr broccoli
  • 100 gr telemea de vaca
  • 50 gr unt
  • 50 gr crema de branza Fricheso
  • 2 linguri smantana
  • marar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de broccoli:

Broccoli se fierbe in apa cu sare.Telemeaua se razuieste fin si se amesteca cu untul si branza Fricheso .

Broccoli se paseaza cu blenderul si se adauga smantana.Apoi se amesteca cu crema de branza.Se condimenteaza si se adauga mararul tocat fin.

Asa cum am spus,eu am servit-o impreuna cu felii de prosciuto si biscuiti de secara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pasta de broccoli-0
Pasta de broccoli-1
Pasta de broccoli-2

COMENTARII (28)

Rux

Rux 1

17.01.2011, 21:34

Deosebit Dia!!!!

diaconta

diaconta 1

17.01.2011, 22:39

Mena @ Ruxy iar ma lauzi?

mirela0911

mirela0911 1

17.01.2011, 23:45

as manca si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!