Chiftelute din ciuperci cu susan

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 5836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci proaspete
  • 1 fir de praz
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri pesmet
  • 1 ou
  • marar, cimbru
  • sare, piper
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din ciuperci cu susan:

Prazul se spala si se taie marunt. Punem prazul la calit in ulei si adaugam ciupercile curatate si taiate marunt. Lasam pe foc pana scade toata zeama. Inainte sa stingem focul adaugam marar si cimbru si portivim de sare. Lasam la racit.


Ciupercile reci le amestecam cu bulionul, oul, usturoiul pisat si pesmet. Amestecam bine iar daca este prea moale mai adaugam pesmet. Potrivim de sare si piper.


Cu mana uda formam chiftelute pe care le tavalim prin susan.


Asezam chiftelutele in tava tapetata cu hartie si dam la cuptor la foc potrivit 30 de minute.


Se pot servi atat calde cat si reci.


Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din ciuperci cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

La Ancuta 1

18.01.2011, 12:08

Roberta

elena1988 1

04.03.2011, 15:11

NicoNico 1

19.08.2015, 09:33

buna din compozitia astacam cate chiftelute ti0au iesit ? arata foarye bine a si vreau sa le fac si eu pentru o petrecere dar am cam 45 de invitati sper sa o scot la capat .....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

6132 puncte

mihaelar63

5384 puncte

katty

4584 puncte

mirela0911

4320 puncte

Constelatialeu

4072 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Martisor
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus cu branza si smantana