Rulouri de dovlecei gratinati

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2010 | 3872 vizualizari

 

este o retat foarte buna si pt diete ....cu putine calorii

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 250 piept curcan feliat (5-6 feliute mai mici)
  • sare
  • piper
  • 200 ml pasta de tomate
  • 3-4 dinti usturoi
  • 2 linguri cascaval ras-optional
  • 2 linguri ulei masline
  • scobitori

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de dovlecei gratinati:

Se curata dovlecelul ,se taie pe lung fasii, care se condimenteaza cu sare si se prajesc pe gratar 2 minute pe ambele parti .

Pieptul de curcan se prajeste pe gratar si el condimentet cu sare si piper, apoi se taie in fasii de latimea dovlecelului si lungime cat e............nu are importanta

Cand totul e gata se ia o feliuta de dovlecel prajit se pune o feliuta din  pieptul de curcan se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.

Pasta de tomate se amesteca bine cu usturoiul pisat marunt si putina sare.

Se unge un vas de yena cu 1 lingura de ulei apoi se pun rulourile de dovlecel ,se pune pasta de tomate amestecata cu usturoi peste dovlecei ,apoi cascaval ras si se da vasul la cuptor pentru 15 minute la 160 grade.

Sunt super buni si foarte sanatosi

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri de dovlecei gratinati-0
Rulouri de dovlecei gratinati-1
Rulouri de dovlecei gratinati-2
Rulouri de dovlecei gratinati-3
Rulouri de dovlecei gratinati-4
Rulouri de dovlecei gratinati-5
Rulouri de dovlecei gratinati-6
Rulouri de dovlecei gratinati-7
Rulouri de dovlecei gratinati-8
Rulouri de dovlecei gratinati-9
Rulouri de dovlecei gratinati-10

COMENTARII (29)

nadina73

nadina73 1

04.08.2010, 12:04

corina si o portie si pt pitica

nadina73

nadina73 1

04.08.2010, 12:05

medioto multumesc mult,te asteptr la o portie

danis

danis 1

04.08.2010, 16:45

si astia i-am gustatfoarte buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!