Rulouri de dovlecei gratinati

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2010 | 4094 vizualizari

 

este o retat foarte buna si pt diete ....cu putine calorii

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 250 piept curcan feliat (5-6 feliute mai mici)
  • sare
  • piper
  • 200 ml pasta de tomate
  • 3-4 dinti usturoi
  • 2 linguri cascaval ras-optional
  • 2 linguri ulei masline
  • scobitori

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de dovlecei gratinati:

Se curata dovlecelul ,se taie pe lung fasii, care se condimenteaza cu sare si se prajesc pe gratar 2 minute pe ambele parti .


Pieptul de curcan se prajeste pe gratar si el condimentet cu sare si piper, apoi se taie in fasii de latimea dovlecelului si lungime cat e............nu are importanta


Cand totul e gata se ia o feliuta de dovlecel prajit se pune o feliuta din pieptul de curcan se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.


Pasta de tomate se amesteca bine cu usturoiul pisat marunt si putina sare.


Se unge un vas de yena cu 1 lingura de ulei apoi se pun rulourile de dovlecel ,se pune pasta de tomate amestecata cu usturoi peste dovlecei ,apoi cascaval ras si se da vasul la cuptor pentru 15 minute la 160 grade.


Sunt super buni si foarte sanatosi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de dovlecei gratinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

nadina73 1

04.08.2010, 12:04

corina si o portie si pt pitica

nadina73 1

04.08.2010, 12:05

medioto multumesc mult,te asteptr la o portie

danis 1

04.08.2010, 16:45

si astia i-am gustatfoarte buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei