Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2016 | 1100 vizualizari

 

Este o idee de mic dejun foarte buna si destul de rapida. Ai mei au fost incantati de preparat si sper sa va placa si voua!

 

INGREDIENTE

  • 50 gr bacon cubulete
  • 150 gr spanac congelat
  • 1 lingura parmezan ras
  • 4 oua
  • 125 gr mozzarella
  • 1 catel de usutoi
  • 3 rosii uscate in ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor:

Intr-o tigaie incinsa, punem baconul si il sotam 1 minut.

Adaugam spanacul congelat, untul, usturoiul curatat si taiat pe jumatate.

Il lasam pe foc 5-6 minute, focul sa fie potrivit, timp in care invartim in el.

Dupa acest timp, luam tigaia de pe foc, scoatem usturoiul, adaugam parmezanul ras si amestecam.

Ii dam gust cu sare si piper.


Rosiile uscate le tocam.

In doua vase de ceramica, vase de o persoana, impartim spanacul in mod egal, il nivelam.

Punem bucatele de mozzarella pe care le rupem cu mana si bucatele de rosii uscate.


Spargem cate doua oua in fiecare vas, presaram sare.


Introducem vasele in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru un timp de 15-20 de minute.

Verificati ouale dupa 15 minute si daca sunt facute, inchideti aragazul. Verificati bine albusul sa nu fie crud. Eu le-am lasat in jur de 17 minute, ca dupa 15 minute nu era facut complet albusul.

Cand sunt gata, le scoatem din cuptor si le servim calde.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

25.10.2016, 19:34

Multumesc mult fetelor

noiinbucatarie 1

02.11.2016, 19:43

Rocsi 1

03.11.2016, 19:56

Rahela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocana de vita Loc Lac- Cambodgia

ieri la 21:14

Turta dulce

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Turte cu urda si marar