Spanac cu sos

de adriana_bobu in Mancaruri de post, 12 Noi 2010 | 4678 vizualizari

 

Desi suntem in noembrie , in piete sunt tot felul de verdeturi....azi am luat spanac proaspat si am facut o mancare buna si sanatoasa cu el.

 

INGREDIENTE

  • 1kg spanac proaspat
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta tomate 
  • 1 lingura vegeta
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu sos:

se spala bine in 2-3 ape spanacul; se toaca marunt ceapa si se trage cu uleiul adaugandu-se imediat spanacul . Dupa ce s-a inmuiat spanacul, se adauga vegeta si cele 2 linguri pasta tomate desfacuta in putina apa. se mai lasa 10 min si mancarea e gata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

kamy 1

12.11.2010, 22:59

mama mea facea asa spanaculce dor imi e

nadina73 1

14.11.2010, 11:00

de obicei il fac cu lapte ,trebuie sa incerc si varianta ta

adriana_bobu 1

14.11.2010, 11:15

e f bun si nu se pierd vitaminele....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu spanac (de post)