Varza la cuptor-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 23 Mar 2010 | 5431 vizualizari

 

este o varza a la cluj fara carne cu soia si naut,este grozava

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata mai mica
  • 200 g naut (eu am pus din borcan gata preparat)
  • 100 g soia granule
  • 1-2 cepe
  • 1 cescuta de orez(de cafea )
  • sare
  • piper macinat
  • putina boia dulce
  • pasta de tomate 1 borcan(sau rosi tocate,eu asa am pus)
  • patrunjel verde
  • putin delikat-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza la cuptor-post:

Se taie varza murata sau se toaca

Soia se pregateste dinainte ,se pune sa fierba putin in apa du delicat apoi se lasa sa mai stea putin dupa care daca este prea mare se toaca si se amesteca cu nuatul si patrunjelul verde tocat.

Ceapa se toaca si se caleste ,apoi se pune putina boia dulce dupa care orezul.

Se amesteca toate impreuna ceapa,orezul ,nautul,soia si pasta de tomate(jumatate din cantitatea de pasta de tomate)apoi se pune intr-un vas de yena putin ulei si varza tocata iar peste varza se pune compozitia cu orez  si apoi iar varza tocata,iar deasupra se pune pasta de tomate ramasa se pune la cuptor pentru 1 ora si jumatate

Se poate pune in mai multe straturi ,daca faceti o cantitate mai mare eu nu am facut mult.

pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la cuptor-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

nadina73 1

24.03.2010, 18:18

multumesc mult va astept cu tot dragu

mariac 1

25.03.2010, 23:22

nadina73 1

27.03.2010, 11:51

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!