Varza la cuptor-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 23 Mar 2010 | 5578 vizualizari

 

este o varza a la cluj fara carne cu soia si naut,este grozava

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata mai mica
  • 200 g naut (eu am pus din borcan gata preparat)
  • 100 g soia granule
  • 1-2 cepe
  • 1 cescuta de orez(de cafea )
  • sare
  • piper macinat
  • putina boia dulce
  • pasta de tomate 1 borcan(sau rosi tocate,eu asa am pus)
  • patrunjel verde
  • putin delikat-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza la cuptor-post:

Se taie varza murata sau se toaca


Soia se pregateste dinainte ,se pune sa fierba putin in apa du delicat apoi se lasa sa mai stea putin dupa care daca este prea mare se toaca si se amesteca cu nuatul si patrunjelul verde tocat.


Ceapa se toaca si se caleste ,apoi se pune putina boia dulce dupa care orezul.


Se amesteca toate impreuna ceapa,orezul ,nautul,soia si pasta de tomate(jumatate din cantitatea de pasta de tomate)apoi se pune intr-un vas de yena putin ulei si varza tocata iar peste varza se pune compozitia cu orez si apoi iar varza tocata,iar deasupra se pune pasta de tomate ramasa se pune la cuptor pentru 1 ora si jumatate


Se poate pune in mai multe straturi ,daca faceti o cantitate mai mare eu nu am facut mult.


pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza la cuptor-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

24.03.2010, 18:18

multumesc mult va astept cu tot dragu

mariac 1

25.03.2010, 23:22

nadina73 1

27.03.2010, 11:51

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Snitele de soia in sos de mustar