Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 2207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac crud sau 600g congelat
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 cani cu lapte
  • 2 linguri ulei
  • sare c
  • hiftelute umplute cu cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval:

Spanacul daca este crud , se curata de codite si se spala bine apoi se opareste 2-3 minute in apa clocotita cu putina sare. Se scoate din apa, se lasa putin la racit si apoi se toaca marunt.
Daca spanacul este congelat, se lasa la decongelat, pe o farfurie, pina devine moale( apoi se toaca marunt daca nu este tocat).
Usturoiul curatat se da prin presa apoi se pune in uleiul pus la incins intr-o cratita. Nu il lasam mai mult de cateva secunde pentru ca se arde.
Adaugam spanacul tocat si laptele, amestecam bine , asezonam si lasam sa fiarba 5-10 minute la foc mic pina scade laptele.
In cazul in care spanacul este prea fluid, amestecam o lingura de faina cu lapte si adaugam amestecul peste spanac, lasandu-l sa fea cateva clocote.
Prajim chiftelutele umplute si le servim alaturi de spanac.
Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval-0
Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval-1
Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval-2
Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval-3
Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval-4
Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval-5

COMENTARII (3)

Julie

Julie 1

30.06.2010, 08:03

O portie e pentru mine! nu?

mihaelar63

mihaelar63 1

30.06.2010, 08:35

si eu sunt amatoare de spanac

lia maria

lia maria 1

30.06.2010, 09:29

si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro