Spanac scazut cu sunca si ochiuri

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 28 Noi 2021 | 563 vizualizari

 

 De spanac scazut nu ma satur niciodata. Mereu mi-a placut fie servit ca atare fie insotit de ochiuri sau friganele .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac verde -congelat
  • 500 ml lapte 3.5% grasime
  • 200 gr sunca porc
  • 1 ardei kapia
  • 3 catei usturoi
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 50 ml unt
  • 2 linguri faina alba
  • 1/2 lingurita nucsoara macinata
  • 4 oua de gaina
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut cu sunca si ochiuri:

  1.  Se taie sunca cubulete marunte in unt amestecat cu ulei.
  2.  Daca prajiti doar in unt  acesta se arde rapid si se face maro.
  3. Tot acum adugati usturoi si ardei rosu maruntit.
  4. Presarati pe deasupra faina alba si amestecati .
  5. Imediat turnati laptele cate putin si amestecati din nou .
  6. Se va forma un sos suficient de gros.
  7. Incorporati spanacul tocat si sarati .
  8. Condimentati cu nucsoara.
  9. Daca doriti ca mancarea de spanac sa fie mai lichida se mai pune putin lapte .
  10. Daca o doriti mai consistenta o lasati sa mai fiarba putin .
  11.  Spanacul scazut se serveste oua -ochiuri .
  12. Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Ca si orice verdeata spanacul nu se fierbe in exces, pentru a nu-si pierde valorile nutritionale .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut cu sunca si ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

29.11.2021, 23:11

Mirela , ma bucur ca te-am prins

mihaelar63 1

29.11.2021, 23:12

Anca , sunt mirata sa aud asa ceva !!! >;D<

mihaelar63 1

29.11.2021, 23:12

Adi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou ochi