Spanac scazut cu usturoi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 27 Mar 2010 | 12487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg de spanac
  • 2 capatani de usturoi
  • 2 linguri bulion sau suc de rosii
  • putin ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut cu usturoi:

se spala f bne spanacul in cateva ape, si il oparim in apa cu sare, dupa care intr-o oala punem putin ulei si calim usturoiul, dupa ce s-a aurit punem spanacul pe care l-am tocat marunt, punem putina apa in care a fiert spanacul si lasam la inabusit pana scade apa, apoi punem bulionul, iar la sfirsit condimentam cu sare si piper dupa gust.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 09:12

asa este susu si mie imi place f mult...da, si eu as vr sa mi-l curete altcineva

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 09:14

nadina incearca, am vazut k tu il faci cu faina, eu nu prea gatesc cu ratnas, incerc sa gatesc un picut mai sanatos,

DIANA B 1

17.03.2011, 09:15

mi-ai facut o poftaaaaaaaaa , de mooor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spankorizo - Spanac cu orez grecesc