Sparanghel la aburi cu sos de lamaie

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2011 | 3904 vizualizari

 

Cu doi ani in urma nu mancam sparanghel...pur si simplu nu-mi placea deloc. Acum imi place foarte tare...il mananc si crud cu mare placere.
La inceput cand cautam o reteta mai deosebita sa il incerc am gasit pe retete -de -vis ceva ce mi-a atras atentia. E chiar grozava!

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi sparanghel
  • zeama de la o lamaie
  • 50 gr unt
  • sare dupa gust
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la aburi cu sos de lamaie:

Spalam sparanghelul si indepartam coditele. le taiem de acolo de unde au elasticul legat.


Punem apa la fiert si asezam sparanghelul la aburi timp de 5 minute.


Scoatem sparanghelul si il legam in manunchiuri cu fire de patrunjel.


Pregatim sosul:


Punem untul in tigaie, stoarcem lamaia si amestecam pana la omogenizare...e nevoie de putin piper si sare dupa gust pentru un sos delicios. Stropim cu el sparanghelul si-l decoram dupa dorinta...e atat de bun!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la aburi cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

16.01.2011, 19:34

Brandusa multumesc de pont esti o dulce
Cris scumpa...multumesc
Ligiuta frumoasa multumesc

Miti...hay la masa
Kamy...fac special pentru tine

babi5 1

20.06.2013, 14:47

Panacris 1

11.04.2017, 08:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

Desert baclava

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Sandwichuri gratinate