Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Sotul meu nu inceteaza cu laudele cat de gustoasa este mancarica pregatita la Multicookerul Philips. Asa ca armonia si intelegera pluteste prin aer. Doar primavara sa mai vina :D >:D< Curcanul meu a fost mare si spatele carnos. Am fost nevoita sa-l transez in 6 bucati cu ajutorul vechii mele securici.
Am transat spatele de curcan in 6 bucati . Am spalat si am zvantat carnea .
Am curatat si taiat in doua ceapa rosie .
Se pune in cuva aparatului uleiul , ceapa si bucatile de carne .
Nu este nevoie de mai mult ulei , curcanul meu a fost gras si a mai eliberat grasime la prajire .
Se conecteaza Multicookrul la curent se apasa pe meniu - fry, se fixeaza timpul la 20 minute - Start [ cu capacul inchis] .
Dupa 20 minute se adauga 2 cani apa , sare si boia . Se prepara in continuare pe Stew timp de 30 minute .Dupa 20 minute am deschis capacul pentru ca lichidul sa se evapore mai rapid .
Un ultima parte am folosit programul Fry timp de 10 minute [ cu capacul deschis] . Am intors din cand in cand bucatile de curcan pentru a se rumeni in mod egal .
Am servit bucatile de spate, calde , prajite crocant cu fulgi de chili presarat deasupra si gogosari murati.
1
Puteti folosi salata sau garnitura preferata .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult