Spirale cu pesto si pui

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2013 | 3905 vizualizari

 

Am vazut reteta asemanatoare intr-o revistuta pentru femei . Era cu pui si ceva sos de rosii. Eu mi-am spus ca puiul merge bine cu pesto de busuioc !

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj [800 gr-2 foi]
  • 250 gr piept pui afumat
  • 150 gr mozzarella razuita
  • 1 ardei kapia.
  • 6 linguri pesto de busuioc
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri seminte susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu pesto si pui:

Scoateti foietajul la deconjelat cel putin o ora inainte de preparare

Taiati cubulete marunte pieptul de pui si ardeiul kapia .

Intindeti foile si le ungeti cu pesto de busuioc .

Asezati pe foie cuburile de ardei si depui avand grija sa le repartizati uniform .

Presarati mozzarella razuita,rulati cu grija foaia ajutandu-va de folia de sub ea

Ungeti ruloul de aluat cu lapte si presarati semintele de susan .

Puneti aluatul la congelator 30 minute.

Taiati din ruloul de aluat  rondele de 2-3 centimetrii grosime .

Asezati aceste rondele intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

Coaceti la cuptorul preincalzit 20-30 minute pana incep sa se rumeneasca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu pesto si pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Oua in sos de rosii