Spirale cu pesto si pui

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2013 | 1674 vizualizari

 

Am vazut reteta asemanatoare intr-o revistuta pentru femei . Era cu pui si ceva sos de rosii. Eu mi-am spus ca puiul merge bine cu pesto de busuioc !

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj [800 gr-2 foi]
  • 250 gr piept pui afumat
  • 150 gr mozzarella razuita
  • 1 ardei kapia.
  • 6 linguri pesto de busuioc
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri seminte susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu pesto si pui:

Scoateti foietajul la deconjelat cel putin o ora inainte de preparare


Taiati cubulete marunte pieptul de pui si ardeiul kapia .


Intindeti foile si le ungeti cu pesto de busuioc .


Asezati pe foie cuburile de ardei si depui avand grija sa le repartizati uniform .


Presarati mozzarella razuita,rulati cu grija foaia ajutandu-va de folia de sub ea


Ungeti ruloul de aluat cu lapte si presarati semintele de susan .


Puneti aluatul la congelator 30 minute.


Taiati din ruloul de aluat rondele de 2-3 centimetrii grosime .


Asezati aceste rondele intr-o tava tapetata cu hartie de copt .


Coaceti la cuptorul preincalzit 20-30 minute pana incep sa se rumeneasca .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu pesto si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Constelatialeu 1

20.11.2013, 11:49

mamaieelena 1

20.11.2013, 12:05

bune rau

Rocsi 1

20.11.2013, 12:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitive la minut