Spirale din foietaj cu branza si chimen.

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2013 | 32113 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Diana.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj Bella
  • 250 gr branza sarata
  • 150 gr branza proaspata
  • 2 oua
  • 50 gr chimen
  • 1 lingurita lapte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale din foietaj cu branza si chimen.:

De aici m-am inspirat:http://www.bucataras.ro/retete/spirale-din-foietaj-cu-branza-41259.html

Branza sarata o dam pe razatoare sau o pasam cu furculita si o amestecam cu branza dulce.

Adaugam o parte din semintele de chimen si un ou si omogenizam.

Intindem o foaie din pachetul de foietaj, direct pe folia in care este impachetat si o ungem cu compozitia de branza.

Acoperim cu cealalta foaie, presam bine si taiem fasii de un cm latime.

Ungem fasiile cu ou batut cu lapte, presaram chimen si le rasucim in forma de spirale.

Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam spiralele si dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade.

TIPS-URI

1

Se poate folosi cascaval in loc de branza.

2

Se pot pot presara seminte de susan, mac si altele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale din foietaj cu branza si chimen." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Lia_ 1

23.09.2013, 22:21

excelenta ideea! arata bine si daca e foietaj cu br si e ce-mi place!

in saratele imi place mult si chimenul, altfel nu ma prea omor dupa el

alilianaa 1

23.09.2013, 22:27

ce-mi plac..

Patricia Iordache 1

24.09.2013, 07:34

Pe acestea le voi face si eu...le trec la favorite!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sorici in saramura