Spirale din foietaj cu branza si chimen.

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2013 | 31490 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Diana.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj Bella
  • 250 gr branza sarata
  • 150 gr branza proaspata
  • 2 oua
  • 50 gr chimen
  • 1 lingurita lapte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale din foietaj cu branza si chimen.:

De aici m-am inspirat:http://www.bucataras.ro/retete/spirale-din-foietaj-cu-branza-41259.html

Branza sarata o dam pe razatoare sau o pasam cu furculita si o amestecam cu branza dulce.

Adaugam o parte din semintele de chimen si un ou si omogenizam.

Intindem o foaie din pachetul de foietaj, direct pe folia in care este impachetat si o ungem cu compozitia de branza.

Acoperim cu cealalta foaie, presam bine si taiem fasii de un cm latime.

Ungem fasiile cu ou batut cu lapte, presaram chimen si le rasucim in forma de spirale.

Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam spiralele si dam la cuptor pentru 35 minute la 180 grade.

TIPS-URI

1

Se poate folosi cascaval in loc de branza.

2

Se pot pot presara seminte de susan, mac si altele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale din foietaj cu branza si chimen." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Lia_ 1

23.09.2013, 22:21

excelenta ideea! arata bine si daca e foietaj cu br si e ce-mi place!

in saratele imi place mult si chimenul, altfel nu ma prea omor dupa el

alilianaa 1

23.09.2013, 22:27

ce-mi plac..

Patricia Iordache 1

24.09.2013, 07:34

Pe acestea le voi face si eu...le trec la favorite!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu carne, ficat si carnati.