Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere

de Oana in Fusilli, 30 Apr 2009 | 4693 vizualizari

 

Din ciclul “Paste a la Bucataras”, va prezint pastele facute azi la pranz in 15 minute.

Tocmai veniseram din Carrefour, de unde am luat un sos foarte bun, cu masline verzi si capere. Cum n-aveam nimic de mancare pentru pranz, am pregatit repede pastele, cat sotul a desfacut cumparaturile si le-a pus la locul lor :)

 

INGREDIENTE

  • jumatate pachet de paste spirale
  • un borcan cu sos cu capere Baneasa
  • jumatate piept de pui
  • busuioc
  • ceapa verde uscata
  • sare
  • piper
  • felii de mozzarella
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere:

Am pus la foc, in apa cu sare, spiralele multicolore, dupa indicatiile de pe pachet.

In tigaia de teflon am pus cateva picaturi de ulei de masline si o jumatate de piept de pui, taiat cubulete. L-am lasat pana s-a rumenit putin, am pus 3/4 din borcanul cu sos si un pahar cu apa, am lasat sa fiarba 5 minute si am mai condimentat cu busuioc si ceapa verde maruntita, uscata.

Am mancat pastele cu sosul deasupra si bucati de mozzarella. Absolut delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gem de gutui
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca la cuptor