Split pea soup

de -Miti- in Supe, 17 Feb 2011 | 1625 vizualizari

 

Inca o supa de mazare verde uscata!

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de unt
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 tulpina de telina (apio)
  • 450 gr mazare verde uscata
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita patrunjel
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 2 litri de apa
  • 2 catei de usturoi
  • 3 cartofi
  • 1/2 cup de fulgi de ovaz
  • 1 ciolan afumat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Split pea soup:

Se taie legumele in cubulete.


Se pun toate ingredientele (mai putin fulgii de ovaz si cartofii la fiert) cam 1 1/2 - 2 ore sau pana cand mazarea uscata e fiarta.


In ultimele 25 de minute se adauga cartofii si fulgii de ovaz.


Cand s-au fiert se ia de pe foc si se lasa 15 minute deoparte,dupa care se mixeaza cu un stick blender sau blender.


Carnea se scoate inainte de a mixa si se poate rupe in bucatele.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Split pea soup" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mena29 1

17.02.2011, 19:23

diaconta 1

17.02.2011, 19:24

am citit ....slip

-Miti- 1

17.02.2011, 19:31

dia,vezi ca am pus o supa cu litere ca ai pierdut una dar de cate ori a trebuit sa-mi corectez mesajul merg si eu la supa!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste pufoase pufoase