Sprot prajit in ulei

de gabrielasfechis in Peste, 12 Ian 2017 | 512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr sprot
  • ulei pentru prajit
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sprot prajit in ulei:

Spalam bine pestele si daca nu e curatat, trebuie curatat pe interior. Puteti alege sa le scoateti si coloana vertebrala, daca nu va place sa simtiti oasele. Eu am ales sa le scot si coloana vertebrala. Se spala din nou, apoi se condimeneaza cu sare si, daca preferati, si piper.


Intr-o tigaie, se incinge bine uleiul si se pune pestele la prajit timp de 3-4 minute. Daca puneti mai mult ulei, nu e nevoie sa le intoarceti de pe o parte pe alta.


Se scot pe un servetel pentru a se stoarce de ulei.


Se poate servi cu un sos de smantana cu usturoi.


Pofta buna :)

 

TIPS-URI

1

se pot da si prin faina si apoi prajiti, sunt la fel de buni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sprot prajit in ulei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bunica 1

12.01.2017, 19:50

Peșteeeee bun!

dantes 1

13.01.2017, 12:19

miki_a 1

13.01.2017, 20:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
File de pastrav in crusta de malai si faina