Spuma de capsuni

de Aletta in Dulciuri, 24 Mai 2016 | 1646 vizualizari

 

Pai daca tot e sezonul capsunilor si preferata viitorului meu sot, o fac destul de des.

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 5 albusuri
  • un praf de sare
  • 100 ml frisca
  • 10 linguri de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Albusurile se bat spuma cu praful de sare,iar apoi se adauga treptat si zaharul (eu pun cate 2 linguri)

Se bate bine bezeaua apoi se adauga frisca si se mai bate sau se mixeaza.

Capsunile se sfaramiteaza cu furculita si se adauga peste bezea, apoi se amesteca usor.

Se pune in pahare si se orneaza dupa preferinte.

 

TIPS-URI

1

zahar se poate adauga si in capsuni

RETETA IN IMAGINI

Spuma de capsuni-0
Spuma de capsuni-1
Spuma de capsuni-2
Spuma de capsuni-3
Spuma de capsuni-4

COMENTARII (14)

simona72

simona72 1

24.05.2016, 16:16

Rocsi

Rocsi 1

24.05.2016, 21:19

Aletta

Aletta 1

25.05.2016, 09:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!