Spuma de capsuni

de Aletta in Dulciuri, 24 Mai 2016 | 1955 vizualizari

 

Pai daca tot e sezonul capsunilor si preferata viitorului meu sot, o fac destul de des.

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 5 albusuri
  • un praf de sare
  • 100 ml frisca
  • 10 linguri de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Albusurile se bat spuma cu praful de sare,iar apoi se adauga treptat si zaharul (eu pun cate 2 linguri)


Se bate bine bezeaua apoi se adauga frisca si se mai bate sau se mixeaza.


Capsunile se sfaramiteaza cu furculita si se adauga peste bezea, apoi se amesteca usor.


Se pune in pahare si se orneaza dupa preferinte.

 

TIPS-URI

1

zahar se poate adauga si in capsuni

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

simona72 1

24.05.2016, 16:16

Rocsi 1

24.05.2016, 21:19

Aletta 1

25.05.2016, 09:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni cu frisca