Spuma de capsuni

de Adrian2016 in Dulciuri, 19 Iul 2016 | 301 vizualizari

 

Ne place tare mult aceasta spuma si este foarte usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de capsuni
  • 200 gr de zahar
  • 2 albusuri de ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

      Capsunile se curata de codite si se spala bine.Le-am taiat in doua pe cele care au fost mari si le-am pus in blender si le-am maruntit.Separat se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si se bate din nou pana se intareste.

      Capsunile pasate se incoporeaza in albusul batut spuma, cu miscari circulare de jos in sus. Spuma de capsuni se toarna in boluri pentru desert si se introduce in frigider 15-20 de minute.Pofta buna.

      

 

TIPS-URI

1

Daca nu aveti blender se pot pasa cu furculita.

2

Nu se amesteca folosind mixerul deoarece spuma de capsuni pierde aerul care o mentine pufoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

20.07.2016, 08:12

Gherca Daniela 1

20.07.2016, 09:21

Adrian2016 1

21.07.2016, 11:12

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!