Spuma de capsuni

de Adrian2016 in Dulciuri, 19 Iul 2016 | 490 vizualizari

 

Ne place tare mult aceasta spuma si este foarte usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de capsuni
  • 200 gr de zahar
  • 2 albusuri de ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni:

Capsunile se curata de codite si se spala bine.Le-am taiat in doua pe cele care au fost mari si le-am pus in blender si le-am maruntit.Separat se bate spuma albusul. Se adauga zaharul si se bate din nou pana se intareste.


Capsunile pasate se incoporeaza in albusul batut spuma, cu miscari circulare de jos in sus. Spuma de capsuni se toarna in boluri pentru desert si se introduce in frigider 15-20 de minute.Pofta buna.


 

TIPS-URI

1

Daca nu aveti blender se pot pasa cu furculita.

2

Nu se amesteca folosind mixerul deoarece spuma de capsuni pierde aerul care o mentine pufoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

20.07.2016, 08:12

Gherca Daniela 1

20.07.2016, 09:21

Adrian2016 1

21.07.2016, 11:12

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni