Spuma de capsuni cu frisca

de Cris2711 in Dulciuri, 14 Mai 2015 | 7456 vizualizari

 

Daca tot am cumparat portie dubla de capsuni si din jumi am facut prajitura si din juma spuma de capsuni m-am gandit sa o postez chiar daca este una dintre cele mai simple retete. La portii am trecut doar 2 ca mai ca as fi mancat totul singura,atat de mult imi place:D.

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 250 ml frisca lichida
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 1 zahar vanilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu frisca:

Se spala capsunii ,se curata de coditele verzi si se maruntesc intr-un castron cu blenderul.Doar asa pe jumatate,sunt mai buni cand nu sunt mixati la greu.

In alt castron se mixeaza frisca lichida impreuna cu zaharul pudra si zaharul vanilat.

Cand este gata se incorporeaza capsunii in frisca si se da la rece pentru cel putin 3 ore.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Cris2711 1

16.05.2015, 08:13

MokuleSimo

mena29 1

18.05.2015, 16:57

Imi aduc aminte de copilarie si de nazdravania mea de atunci cand am facut din capsunii pentru dulceata,cumparati de mama,spuma de capsuni si am umplut frigiderul cu ea. Parca din vreo 4-5 kg,nu mai stiu sigur ))))

Cris2711 1

18.05.2015, 22:40

)nu ai uitat

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni cu frisca