Spuma de capsuni cu frisca

de Cris2711 in Dulciuri, 14 Mai 2015 | 2043 vizualizari

 

Daca tot am cumparat portie dubla de capsuni si din jumi am facut prajitura si din juma spuma de capsuni m-am gandit sa o postez chiar daca este una dintre cele mai simple retete. La portii am trecut doar 2 ca mai ca as fi mancat totul singura,atat de mult imi place:D.

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 250 ml frisca lichida
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 1 zahar vanilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu frisca:

Se spala capsunii ,se curata de coditele verzi si se maruntesc intr-un castron cu blenderul.Doar asa pe jumatate,sunt mai buni cand nu sunt mixati la greu.


In alt castron se mixeaza frisca lichida impreuna cu zaharul pudra si zaharul vanilat.


Cand este gata se incorporeaza capsunii in frisca si se da la rece pentru cel putin 3 ore.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Cris2711 1

16.05.2015, 08:13

MokuleSimo

mena29 1

18.05.2015, 16:57

Imi aduc aminte de copilarie si de nazdravania mea de atunci cand am facut din capsunii pentru dulceata,cumparati de mama,spuma de capsuni si am umplut frigiderul cu ea. Parca din vreo 4-5 kg,nu mai stiu sigur ))))

Cris2711 1

18.05.2015, 22:40

)nu ai uitat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

OLADI - Clatite rusesti

de Ina 7

ieri la 22:56

Tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

de katty 5

ieri la 20:33

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu budinca de capsuni