Spuma de capsuni cu frisca

de Cris2711 in Dulciuri, 14 Mai 2015 | 3018 vizualizari

 

Daca tot am cumparat portie dubla de capsuni si din jumi am facut prajitura si din juma spuma de capsuni m-am gandit sa o postez chiar daca este una dintre cele mai simple retete. La portii am trecut doar 2 ca mai ca as fi mancat totul singura,atat de mult imi place:D.

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 250 ml frisca lichida
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 1 zahar vanilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu frisca:

Se spala capsunii ,se curata de coditele verzi si se maruntesc intr-un castron cu blenderul.Doar asa pe jumatate,sunt mai buni cand nu sunt mixati la greu.


In alt castron se mixeaza frisca lichida impreuna cu zaharul pudra si zaharul vanilat.


Cand este gata se incorporeaza capsunii in frisca si se da la rece pentru cel putin 3 ore.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Cris2711 1

16.05.2015, 08:13

MokuleSimo

mena29 1

18.05.2015, 16:57

Imi aduc aminte de copilarie si de nazdravania mea de atunci cand am facut din capsunii pentru dulceata,cumparati de mama,spuma de capsuni si am umplut frigiderul cu ea. Parca din vreo 4-5 kg,nu mai stiu sigur ))))

Cris2711 1

18.05.2015, 22:40

)nu ai uitat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu capsuni si Green Sugar