Spuma de mure

de divainbucatarie in Dulciuri, 26 Aug 2011 | 1501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de mure
  • 200 ml frisca – batuta
  • 90 g zahar pudra
  • 1/2 lingurita esenta vanilie
  • 1/2 lingurita coniac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de mure:

Intr-un castron, folosind un mixer electric la viteza medie-mare, batem impreuna frisca, mure, zahar, coniac si esenta de vanilie pana cand murele se sfarama si compozitia devine omogena.


Punem compozitia la rece pentru 30 de minute, apoi putem servi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de mure" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (33)

aziz 1

27.08.2011, 00:23

grozava!

Lau 1

29.08.2011, 13:20

wou.....

Alexandra Burz 1

04.02.2014, 00:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!