Spumă de zmeură

de Gabitsa in Dulciuri, 5 Iul 2015 | 788 vizualizari

 

Un desert dulce și răcoros !

 

INGREDIENTE

  • o punga mica de piscoturi ( eu am folosit doar 11 piscoturi)
  • 1 cana de zmeura
  • 2 albușuri
  • 200 g de zahar

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spumă de zmeură:

Zmeura am spălat-o și am pus-o într-un vas unde am adăugat zahărul și cele 2 albusuri. Mixam pană compoziția noastră devina spumă. Într-un bol am adaugat siropul facut din apa si zahar. Rupem pișcoturile în două sau trei și le punem in boluri mai mici peste care turnăm crema de zmeură. Dăm la rece pentru 30 de minute sau chiar mai mult.

 

TIPS-URI

1

 Piscoturile le-am insiropat cu apa si zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Spumă de zmeură" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Panacris 1

06.07.2015, 17:59

Gabitsa 1

06.07.2015, 18:22

Gicuta69 1

07.07.2015, 13:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada din albusuri cu frisca si nuca