Stelute cu chorizo

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2014 | 907 vizualizari

 

Sunt foarte simplu de preparat . Mie imi place sa le servesc la supa limpede de pui , cocos , ce o fi .

 

INGREDIENTE

  • foietaj de placinta
  • carnat chorizo
  • putin lapte
  • sare
  • susan
  • cascaval optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu chorizo:


  1. Foietajul de placinta se dezgheata treptat . Eu il scot cu o zi inainte si-l las in frigider .

  2. Carnatul chorizo se taie felii subtiri .

  3. Cu ajutorul unor forme sub forma de steluta se decupeaza stelute mai mari si stelute mai mici .

  4. Peste stelutele mari se aseaza cate o felie de carnat uscat [ cine doreste poate pune si putin cascaval ], se taseaza usor si se aseaza steluta mai mica .Sarati .

  5. Se unge cu ajutorul unei pensule [ eu am de silicon ]fiecare steluta cu putin lapte si se presara cu susan .

  6. Coaceti stelutele intr-o tava la cuptorul preincalzit pana cand acestea incep sa se rumeneasca [15-20 min .]. Timpul coacere difera la fiecare cuptor in parte .

  7. Eu am renuntat la cascaval si la ungerea cu ou , oricum calorii sunt suficiente .

 

TIPS-URI

1

Daca nu aveti pensula folositi o bucatica de servetel impaturita pe care o imbibati in lapte sau ou .

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

29.12.2014, 22:33

marcela1979 1

01.01.2015, 10:44

Teo 1

02.01.2015, 22:19

Ce platou frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu brinza si cabanos