Stiuca la cuptor

de mihaelar63 in Peste, 17 Feb 2020 | 1093 vizualizari

 

  Ce poate fi masi gustos decat peste proaspat cu mujdei ? Bineinteles ca sambata seara, in rest nu prea consumam usturoi in exces !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr bucati de stiuca proaspata
  • 2 linguri untura proaspata de porc
  • 1 lingurita boia dulce afumata
  • 1/2 lingurita piper cu lamaie
  • sare
  • Mujdei verde: 4 catei usturoi, 2 linguri patrunjel verde tocat ,4 linguri ulei , 4 linguri apa minerala , sare
  • Salata verde cu ridichi si otet de mere .
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca la cuptor:

  1. Feliile de stiuca se spala si se tamponeaza de excesul de lichid .
  2. Asezati pestele intr-un vas ceramic tapetat cu hartie de copt .
  3. Se  sareaza pestele si se unge cu untura proaspata de porc .
  4. Condimentati cu pipercu lamie si boia dulce afumata .
  5. Se coace stiuca la cuptor timp de 25 minute la 200 grade .
  6. Preparati u mujdei de usturoi din usturoiul pisat si ingredientele date .
  7. Serviti stiuca calda cu mujdei verde , alaturi de  salata verde si ridichi .

                             Pofta mare !!!

TIPS-URI

1

Puteti pune alaturi garnitura preferata. Eu pentru ... silueta am pus doar salata verde :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalion de crap la cuptor