Caras prajit

de Bucataras Medi in Peste, 29 Iul 2010 | 5052 vizualizari

 

Simplu si gustos.
Am mai postat crap prajit dar am zis hai sa va sevesc acuma si cu o bucata de caras proaspat prins de George.

 

INGREDIENTE

  • 4 buc. caras
  • faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras prajit:

Bucatile de caras se spala, se dau cu sare si se lasa sa stea o ora la frigider.Se zvanta cu un servet uscat si apoi se trec prin faina.


Se rumenesc pe ambele parti in uleiul incins,apoi se scot pe un platou .


Se poate servi alaturi de o garnitura dar eu am preferat cu mamaliguta si mujdei de usturoi.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bunica 1

30.07.2010, 09:02

Dupa cum saliveaza boss cred ca-i place ....carasul prajit........asa ca te-ai scos usor la o eventuala vizita ......virtuala

Bucataras Medi 1

30.07.2010, 09:52

Buni, iti dau si tie si ii dau si lui boss, da am vrut sa il necajesc putin................stiu ca e fan peste si ciorbe,asa-i?...................pup pe amandoi...........

Bucataras Medi 1

30.07.2010, 09:53

Tare buni ,Corina................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Caras cu sos de roşii şi măsline la cuptor