Stiuca umpluta

de divainbucatarie in Peste, 15 Noi 2010 | 20324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca mai mare (minim 1 kg)
  • 3 oua
  • 100 g franzela
  • 1 ceapa mare
  • 50 g slanina afumata
  • 3 catei usturoi
  • 1 legatura mica marar
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 1 ceasca vin
  • cateva linguri de apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca umpluta:

Curatam bine pestele de solzi si intestine. Cu un cutit bine ascutit desprindem pielea de pe carne, astfel incat sa ramana prinsa in cap si coada. Pe piele poate sa mai ramana carne, nu trebuie sa insistam acolo unde nu merge desprinsa pentru a nu rupe pielea.

Luam apoi carnea de pe oase si o dam prin masina de tocat cu ceapa calita, painea, slanina, usturoiul si mararul. Adaugam ouale batute si amestecam compozitia. Cu aceasta vom umple pielea de stiuca. Coasem pielea pe burta si punem stiuca intr-o tava unsa cu ulei. Adaugam cateva linguri de apa, o foaie de dafin si vin. Dam la cuptor pentru 45-50 de minute. Vom stropi mereu stiuca pentru a nu se usca si crapa pielea.

Servim stiuca umpluta rece, ornata cu felii de lamaie. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura Sfintiilor Constantin si Elena

ieri la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stiuca umpluta