Stiuca umpluta

de divainbucatarie in Peste, 15 Noi 2010 | 19412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca mai mare (minim 1 kg)
  • 3 oua
  • 100 g franzela
  • 1 ceapa mare
  • 50 g slanina afumata
  • 3 catei usturoi
  • 1 legatura mica marar
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 1 ceasca vin
  • cateva linguri de apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca umpluta:

Curatam bine pestele de solzi si intestine. Cu un cutit bine ascutit desprindem pielea de pe carne, astfel incat sa ramana prinsa in cap si coada. Pe piele poate sa mai ramana carne, nu trebuie sa insistam acolo unde nu merge desprinsa pentru a nu rupe pielea.


Luam apoi carnea de pe oase si o dam prin masina de tocat cu ceapa calita, painea, slanina, usturoiul si mararul. Adaugam ouale batute si amestecam compozitia. Cu aceasta vom umple pielea de stiuca. Coasem pielea pe burta si punem stiuca intr-o tava unsa cu ulei. Adaugam cateva linguri de apa, o foaie de dafin si vin. Dam la cuptor pentru 45-50 de minute. Vom stropi mereu stiuca pentru a nu se usca si crapa pielea.


Servim stiuca umpluta rece, ornata cu felii de lamaie. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MIUTA 1

17.11.2010, 11:52

RuxyRux 1

18.11.2010, 23:42

Mmmmmmm....super!

Panacris 1

14.03.2011, 09:16

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de praz cu masline
  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Stiuca cu lamaie si rozmarin