Stiuca umpluta

de anuta in Peste, 11 Apr 2010 | 17605 vizualizari

 

Un alt mod de a gati stiuca proaspata de Dunare

 

INGREDIENTE

  • O stiuca de peste 1 kg(sau doua mai mici)
  • 50 ml ulei de masline
  • un pahar de vin alb
  • o ceapa rosie (de apa)
  • 300 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • un ardei gras rosu
  • masline negre fara samburi
  • o legatura patrunjel verde
  • un ou
  • condimente aromate uscate(cimbrisor,dafin,coriandru,busuioc)
  • piper
  • un praf de mix de legume deshidratate(delikat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca umpluta:

Se curata stiuca de solzi,.i se scot intestinele si urechile, apoi ajutandu-ne de lama unui cutit curatam carnea cu oase de pe piele,lasand numai pielea cu un strat subtire de carne.


Se caleste in putin ulei,ceapa tocata marunt,ardeiul feliat ,ciupercile taiate marunt,un morcov taiat cubulete foarte mici.Celalalt morcov se curata si se fierbe intreg in apa cu sare.


Se scot oasele mai mari din carne, apoi se da carnea prin masina de tocat, prin sita marunta sau se toaca de doua ori.


Carnea tocata se amesteca cu oul batut, verdeata tocata marunt, maslinele fara samburi,se adauga si legumele calite si se condimenteaza cu condimente uscate si un praf de delikat.


Cu aceasta umplutura,umplem stiuca,bagam si morcovul fiert la mijloc,in umplutura, apoi cu ata de bucatarie ii coasem burta.




Se aseaza stiuca intr-o tava,se toarna peste ea uleiul de masline,apoi se condimenteaza si se da la cuptor pana se rumeneste usor,se uda cu paharul de vin si se lasa sa se rumeneasca bine,udand cu zeama din tava,din cand in cand.Se serveste rece,taiata rulouri alaturi de legume fierte sau cartofi natur .

POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

anuta 1

01.05.2010, 23:01

Mii de multumiri si de pupici,la fiecqre in parte

MVMih 1

11.04.2011, 15:59

Am mai gasit ceva interesant cu stiuca Ca sa vezi !!! Reteta postata fix acum un an

MVMih 1

29.04.2011, 22:18

Anuta! Toata stima si respectul. La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Stiuca umpluta...Stiu..ca va place