Strudel cu branza

de Miha in Dulciuri, 28 Noi 2011 | 2397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi subtiri de placinta
  • ~100 ml ulei pentru uns foile
  • Pentru umplutura:
  • 300 g branza de vaci cremoasa
  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • esenta de rom
  • Pentru sos:
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza:

Branza se mixeaza cu ouale, zaharul si esenta de rom pana obtinem o crema fina.



Pentru fiecare strudel vom folosi 3-4 foi de placinte, pe care le vom unge bine cu ulei. Le suprapunem, punem 4-5 linguri din compozitia de branza de-a lungul foii (ca o fasie), apoi rulam. Punem rulourile obtinute intr-o tava unsa cu ulei, unele langa altele.



Pentru ca strudelul sa iasa moale si bun, vom prepara un sosul:



Turnam uniform deasupra strudelelor. Dam tava la cuptor la foc mediu pana se rumenesc. Se lasa la racit in tava, dupa care se portioneaza.

 

TIPS-URI

1

Daca branza este prea uscata se adauga 1-2 linguri smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Miha 1

03.12.2011, 23:13

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 15:19

yuuum

Miha 1

06.12.2011, 20:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu branza si visine