Strudel cu branza dulce

de housy in Prajituri, 24 Oct 2010 | 3727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta Morarita / Linco
  • 500 gr branza de vaci
  • 5 -6 linguri de zahar
  • un pumn de stafide
  • 3 oua
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 3 linguri de apa
  • putin ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza dulce:


foile de placinta se scot la temperatura camerei


din branza de vaci, oua, zaahr, zahar vanilat, praful de sare se face o compozitie omogena


se adauga stafidele


se iau cateva foi si se ung intre ele cu putin ulei, cu ajutorul unei pensule.


peste se pun 2-3 linguri din compozitia de branza si se ruleaza


pe rand se fac asa toate rulourile, pana terminam foile de placinta si branza


se aseaza toate intr-o tava mare unsa cu putin ulei


si se dau la cuptorul incins


separat se face un sirop din 3 linguri de zahar si 3 de apa


dupa 5-10 minute se scoate tava din cuptor, peste rulouri se toarna siropul de zahar, apoi se mai lasa inca vreo 10-15 minute la cuptor.


Se serveste cu drag !!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

24.10.2010, 18:14

nu am facut niciodata cu foi d eplacinta dar sigur mi-ar placea

Laly 1

24.10.2010, 23:15

Cred ca este tare buna

nadina73 1

25.10.2010, 01:52

ce bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce