Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 1220 vizualizari

 

stiu ca toata lumea ma va refuza, e tarzie ora..... dar nu-i nimic, va astept dimineata la micul dejun! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (450gr)
  • o mana de paste fainoase fierte (eu le-am avut fierte a din ziua anterioara)
  • 1/2 cutie branza Ceva Fin de la Delaco
  • cascaval Delia cca 100 gr.
  • busuioc verde tocat
  • 1 ou pentru uns,
  • seminte de in pentru decor
  • sare supa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia:

Intindem aluatul foietaj pe masa de lucru.


Ungem suprafata aluatului cu crema Ceva Fin de la Delaco.


Cascavalul se taie bucati, se adauga peste aluatul uns cu Ceva Fin.


Asezam pe toata suprafata aluatului paste fainoase ramase din ziua anterioara si pastrate la frigider.


Presaram busuioc verde tocat marunt (spalat in prealabil).


Rasucim aluatul cu umlutura, ca la rulada, il punem intr-o tava unsa cu ulei.


Ungem strudelul cu ou batut, presaram seminte de in si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lia_ 1

15.09.2013, 08:17

asta ai postat-o dupa ce m-am culcat ca acu o vad

cam multe calorii dar pt copii si oamenii f activi devine ok

adry88 1

15.09.2013, 11:24

place mult

Rocsi 1

15.09.2013, 12:30

Ce bun este

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Coronita aperitiv