Strudel cu cirese

de scortisoara in Prajituri, 20 Iun 2013 | 3106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g faina
  • o lingurita otet
  • 250 ml apa
  • praf de sare
  • cirese
  • zahar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu cirese:

Cernem faina si in mijloc punem otetul, sarea si apa. Framantam un aluat ca plastilina, nelipicios, la nevoie adaugam apa sau faina.


Punem aluatul in frigider cel putin o jumatate de ora.


In acest timp pregatim ciresele, le scoatem samburii. Prefer sa nu le pun zaharul decat inainte sa le pun pe foaia de placinta pentru a nu lasa mult suc.


Scoatem aluatul din frigider si punem pe masa o fata de masa mare. Intindem aluatul putin cu facaletul si apoi incepem usor sa-l intindem cu mainele pana formam o foaie foarte subtire. Ungem deasupra cu ulei.


Punem ciresele pe marginea unei parti, apoi cu ajutorul fetei de masa rulam usor strudelul. Il punem intr-o tava unsa cu ulei, iar inainte de a-l da in cuptor iar dam cu ulei deasupra. Se coace la foc mediu pana prinde o culoare frumoasa, cam 45 de minute. Dupa aceea se scoate din cuptor, se portioneaza si se pudreaza cu zahar.


Se serveste caldut cu frisca sau inghetata sau simplu.Tot bun e .


Sa aveti poofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

21.06.2013, 22:14

Perfect!

scortisoara 1

22.06.2013, 22:48

Mersi Ruxy! :*

Bya Ralu 1

24.06.2013, 01:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu cirese