Strudel cu cirese

de scortisoara in Prajituri, 20 Iun 2013 | 2841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g faina
  • o lingurita otet
  • 250 ml apa
  • praf de sare
  • cirese
  • zahar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu cirese:

Cernem faina si in mijloc punem otetul, sarea si apa. Framantam un aluat ca plastilina, nelipicios, la nevoie adaugam apa sau faina.


Punem aluatul in frigider cel putin o jumatate de ora.


In acest timp pregatim ciresele, le scoatem samburii. Prefer sa nu le pun zaharul decat inainte sa le pun pe foaia de placinta pentru a nu lasa mult suc.


Scoatem aluatul din frigider si punem pe masa o fata de masa mare. Intindem aluatul putin cu facaletul si apoi incepem usor sa-l intindem cu mainele pana formam o foaie foarte subtire. Ungem deasupra cu ulei.


Punem ciresele pe marginea unei parti, apoi cu ajutorul fetei de masa rulam usor strudelul. Il punem intr-o tava unsa cu ulei, iar inainte de a-l da in cuptor iar dam cu ulei deasupra. Se coace la foc mediu pana prinde o culoare frumoasa, cam 45 de minute. Dupa aceea se scoate din cuptor, se portioneaza si se pudreaza cu zahar.


Se serveste caldut cu frisca sau inghetata sau simplu.Tot bun e .


Sa aveti poofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

21.06.2013, 22:14

Perfect!

scortisoara 1

22.06.2013, 22:48

Mersi Ruxy! :*

Bya Ralu 1

24.06.2013, 01:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu cirese