Strudel cu dovleac

de MIUTA in Dulciuri, 27 Noi 2010 | 10170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foietaj frantuzesc
  • 1 kg dovleac
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingura gris
  • scortisoara
  • 3 plicuri vanilie
  • un galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac:

Se rade dovleacul pe razatoarea mare si se pune la calit intr-o cratita cu zaharul tos,scortisoara si zaharul vanilat.Se lasa pe foc amestecand pana scade apa care o lasa dovleacul.Cand este gata se pune la racit.Cand s-a racit se intinde foaia de aluat pe masa si se taie in doua.Crema de dovleac se imparte pe cele doua foi si se presara gris peste ele.Se ruleaza se pune intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt si se unge cu galbenus deasupra.Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa la foc mediu 40 min pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Gurmanzii 1

28.11.2010, 13:55

Arata foarte bine pot sa ma servesc?

MotanLaOale 1

29.11.2010, 14:42

cu dovleac super

tanyapatap 1

01.12.2010, 10:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

ieri la 21:22

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spuma de frisca cu dovleac