Clatite cu dulceata de capsuni

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 30 Mai 2013 | 5339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foile de clatite am folosit:
  • 2 oua,
  • 1/2 cana de zahar
  • 700 ml apa minerala,
  • faina cat cuprinde,
  • esenta de vanilie,
  • 2-3 picaturi esenta de migdale
  • Pentru ornat:
  • sirop de capsuni (10-15 capsuni, 200 ml apa, 50 gr zahar)
  • un borcanel cu dulceata de capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata de capsuni:

Mixam ouale impreuna cu zaharul si esentele, adaugam faina si apoi, putin cate putin, apa minerala.  Din compozitia obtinuta coacem foile de clatite.

Separat, pregatim siropul: punem cei 200 ml de apa la fiert, impreuna cu zaharul. Cand incepe sa se lege, adaugam si capsunile, si, lasam sa mai fiarba cam 10-15 minute.

Foile de clatite le umplem cu dulceata si le ornam cu siropul de capsuni. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Dya Daniela Andrei 1

31.05.2013, 12:58

cristeena20 1

31.05.2013, 14:15

Vaiii ce bunatate!!!!imi lasa gura apa Dya....bravo!!!!imi dai si mie o clatita??

Dya Daniela Andrei 1

31.05.2013, 14:36

Cu mare drag!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert clatite cu dulceata de visine