Strudel cu dovleac

de Bunica in Prajituri, 15 Oct 2011 | 4493 vizualizari

 

Dovleacul bun in....supe, creme si in tot ce crede fiecare . Eu astazi am facut strudel cu dovleac ...la cererea baiatului meu.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foitaj
  • 1 kg. dovleac ras
  • 150-200 g. zahar
  • 200 g. nuci
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu dovleac:

Dovleacul ras se caleste pana devine o crema.

Se pune zaharul si se tine pe foc mestecandu-se usor pana cand scade zeama lasata de dovleac. Se lasa la racit . Cand s-a racit se adauga scortisoara ,zaharul vanilat si nuca macinata.

Foitajul dezghetat se desface si se mai intinde putin cu sucitorul. Se taie foaia  in doua parti, iar pe fiecare parte se intinde dovleacul, se ruleaza, se taie in bucati , se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul incins in prealabil. 

Se lasa in cuptor pana se rumeneste .

 

TIPS-URI

1

Grisul se pune pentru a nu se incruda foaia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta americana cu mere