Strudel cu marmelada

de Constelatialeu in Dulciuri, 23 Apr 2013 | 1470 vizualizari

 

Imi picase pe marmelada aia din comert,aia care se taie cu cutitul si ma tot gandeam ce sa fac cu ea.Am si eu niste pofte tralala....am gasit in momentul cand Timea a postat strudelul cu prune,asa ca am zis ''asta este,doar ca e cu marmelata la kil ".Eu l-am facut in diverse forme,ca n-am avut rabdare ca Timea sa le fac asa frumoase....am folosit cantitati duble,sa fie sa se ajunga....Probabil ca pe ici,pe colo am schimbat cate ceva,n-am prea respectat eu toata reteta.....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 2 pliculete drojdie uscata( 14 g)
  • 4 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 1 plic cu coaja de portocala de la Dr.Oetker
  • 60 g margarina ( ea a pus unt)
  • 4 linguri ulei
  • 500 ml lapte
  • un pic de sare
  • Umplutura
  • marmelada
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu marmelada:

Drojdia cu 2 linguri de zahar si 200 ml lapte caldut se pune la dospit.Faina se cerne si se pune intr-un castron,se adauga coaja de portocala ,sarea si maiaua crescuta,se amesteca,apoi se adauga laptele amestecat cu zaharul si se framanta cu mana,apoi ouale si la final margarina topita si uleiul,se framanta si se lasa la crescut cca 1 ora.


Dupa ce a crescut se intinde foaie,peste care punem marmelada si formam,cornuri,strudele,ce ne trece prin cap,ca eu asa am facut.Ungem cu ou si apoi presaram cu zahar brun si mai lasam 10 min sa creasca apoi bagam la cuptorul preincalzit cca 30 min....

 

TIPS-URI

1

ingredientele a fie la temperatura camerei

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu marmelada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

23.04.2013, 18:32

ionela2682 1

24.04.2013, 12:09

diana_k 1

25.04.2013, 10:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Strudel gigant cu ciocolata