Strudel cu mere

de gugugh in Prajituri, 28 Oct 2010 | 3090 vizualizari

 

usor si buuuun

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert, 
  • 5-6 mere,
  •  200 gr zahar (sau mai mult daca se doreste mai dulce),
  • 1 plic zahar vanilat ,
  • 1 lingurita scortisoara macinata,
  • 1-2 linguri pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu mere:

Foietajul se scoate de la frigider si se lasa la temperatura camerei.


Intre timp curatam merele de coaja si le taiem cubulete mici sau se pot da pe razatoarea mare. Se pun intr-o cratita pe foc mic cu zaharul, zaharul vanilat si scortisoara. Le lasam la calit vreo 20-25 minute, pana se inmoaie merele putin. La sfarsit adaugam pesmetul si amestecam bine.


Apoi trecem la asamblare: intindem foietajul si adaugam merele calite, se ruleaza sau se dau forma dorita. Se coc la cuptorul preincalzit la foc potrivit. Sunt gata cand sunt rumenite frumos.


Sunt delicioase!

 

TIPS-URI

1

cateva nuci usor rumenite dau un plus de savoare

2

si cateva stafide merg f bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

gugugh 1

28.10.2010, 22:09

da cu mare drag servesc pe oricince doreste...daca imid eschid mult visata cofetarie-patiserie va invit cu drag sa degustati

Ligia Bxl 1

08.11.2010, 20:25

Arata super Simona o incerc si eu acum sa vad cum e si maine te votez si la asta,

gugugh 1

09.11.2010, 07:37

e o reteta simpla dar de mare efect de gust nu mai zic....iar reteta asta ligia nu e in concurs, merci oricum pt voturile tale

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negrese de post