Struguri murati

de Sim0na in Muraturi, 3 Noi 2012 | 1751 vizualizari

 

Sursa: http://www.bucataras.ro/retete/struguri-murati-36568.html
Multumesc Cris :-* abia astept sa-i degust!!

 

INGREDIENTE

  • 650 g struguri albi
  • 650 g struguri negri
  • ½ bucata morcov
  • ½ bucata hrean
  • seminte mustar
  • seminte coriandru
  • seminte piper
  • seminte ienibahar
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri sare grunjoasa
  • 300 ml otet de vin
  • 3 linguri miere
  • 500 ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Struguri murati:

Am spalat si desfacut de pe ciorchide boabele de strugure, apoi le-am asezat in borcane. Eu am facut un borcan cu struguri albi, unul cu struguri negri. Deasupra strugurilor am pus rondele de morcov si bucatile de hrean. Apa, otetul, sarea, foaia de dafin si semintele le-am dat intr-un clocot, apoi am oprit focul. Cand zeama s-a racit putin, am adaugat mierea, amestecand bine ptr a se topi. Zeama am turnat-o peste strugurii din borcane. Am sigilat borcanele si le-am lasat sa se raceasca intr-o patura, pana a doua zi. Abia astept sa ii pap alaturi de o fripturica!! Mie mi-au iesit 2 borcane de 1 kg.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Struguri murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adry88 1

04.11.2012, 13:27

trebuie sa fie tare buni

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:03

Dana_Retetegg 1

25.11.2012, 22:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Struguri murati