Struguri murati

de Panacris in Conserve, 30 Sep 2012 | 3541 vizualizari

 

Si daca tot am fost provocata, va mai aduc o conserva delicioasa. ;)

 

INGREDIENTE

  • boabe de struguri rosii 2 kg,
  • morcov 1 bucata,
  • hrean 1 bucata,
  • seminte de mustar, coriandru, piper, enibahar,
  • foaie de dafin,
  • sare neiodata 2 linguri rase,
  • otet din vin 250 ml,
  • miere de albine 3 linguri,
  • apa 500 ml.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Struguri murati:

Boabele de struguri se aseaza in borcane curate. Deasupra lor se aseaza rondele de morcovi si bucatele de hrean. Se pregateste zeama din sucul ramas de la curatirea boabelor de pe ciorchine, apa, otet si mirodenii, dupa ce au dat un clocot se da deoparte, lasandu-se la racit. Cam cand lichidul, ajunge la 39 grade, se adauga si mierea, ( dupa cum stim din concursul "Raspunzi si castigi", mierea isi pierde propietatile la temperaturi mai mari de 40 de grade;). Se amesteca bine ca sa se dizolve mierea si se toarna peste strugurii din borcane. Se inchid ermetic si se lasa la dunst uscat. La iarna o sa va uimiti prietenii si musafirii cu asemenea delicatesa!:-*

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Struguri murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mihaelar63 1

01.10.2012, 15:02

Sim0na 1

02.10.2012, 12:06

N-am mancat niciodata, dar trebuie neaparat sa fac si eu! In drumul meu munca-casa trec pe langa o curte unde se vinde struguri... azi am sa ma opresc sa cumpar cativa ciorchini!

Panacris 1

02.10.2012, 12:38

Simo Bafta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Struguri murati