Conserva de fasole verde in bulion

de lia maria in Conserve, 17 Aug 2010 | 15780 vizualizari

 

Dupa reteta Brandusei, careia ii multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg fasole verde
  • 1l suc de rosii (bullion)
  • 5 borcane de 800ml, spalate si sterilizate
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conserva de fasole verde in bulion:

Punem o oala cu 4l apa la fiert. Curatam fasolea de codita si o rupem in bucati potrivite de mari. Cand fierbe apa, punem fasolea si o lasam cam10’ sa se inmoaie si sa devina flexibila. Scoatem fasolea intr-o strecuratoare si o lasam putin la scurs, cam 15’, dupa care punem fasolea in borcane. Adaugam sucul de rosii si capacim borcanele. Intr-o cratita mai mare, punem cateva ziare, peste care asezam borcanele, adaugam apa pana la nivelul capacelor si le punem in cuptorul incalzit,la sterilizat, pentru 30’ din momentul fierberii. Le lasam la racit in cratita, apoi scoatem borcanele, le stergem le etichetam si le punem in camara.

Delicioasa pentru perioada de iarna.

TIPS-URI

1

fasole verde

2

bulion

Daca ti-a placut reteta noastra "Conserva de fasole verde in bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

18.08.2010, 13:03

Toata lumea vrea un borcanel.....si la Lia ce-i mai ramane?

lia maria 1

18.08.2010, 14:38

Pai daca nu-mi mai ramanema apuc de alta tura

Julie 1

18.08.2010, 21:13

Din tura a doua vreau si eu un borcan!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Radacinoase pentru ciorbe la borcan