Stufat de curcan

de sisterskitchen in Curcan, 13 Apr 2012 | 4961 vizualizari

 

Pentru azi vă propunem o reţetă de sezon. Ca să fie o mâncare mai uşoară am înlocuit carnea de miel cu cea de curcan. E o reţetă cu iz de primăvară şi uşor de făcut şi cu gust grozav.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de curcan-noi am folosit pulpă dezosată
  • 12-13 fire de ceapă verde
  • 12-13 fire de usturoi verde
  • 250 ml suc de roşii
  • sare, piper
  • 5 linguri de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de curcan:

1. Carnea de curcan se rumeneşte în 4-5 linguri de ulei.


2. Se adaugă ceapa şi usturoiul verde tăiate mărunt. Se lasă să se călească totul 3-4 minute, după care adăugăm sosul de roşii.


3. Potrivim de sare şi piper şi lăsăm să fiarbă aproximativ 40 de minute.


4. Când este gata, se stinge focul şi se presară o legătură de verdeaţă deasupra.


5. Noi am sevit stufatul alături de mămăliguţă.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

iri_iri 1

13.04.2012, 23:55

imi place ,merita incercata

cocineraviajera 1

09.09.2012, 17:49

Foarte apetisant

sisterskitchen 1

14.09.2012, 08:10

Multumim

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Inimi de curcan în sos de vin