Stufat de curcan

de sisterskitchen in Curcan, 13 Apr 2012 | 4357 vizualizari

 

Pentru azi vă propunem o reţetă de sezon. Ca să fie o mâncare mai uşoară am înlocuit carnea de miel cu cea de curcan. E o reţetă cu iz de primăvară şi uşor de făcut şi cu gust grozav.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de curcan-noi am folosit pulpă dezosată
  • 12-13 fire de ceapă verde
  • 12-13 fire de usturoi verde
  • 250 ml suc de roşii
  • sare, piper
  • 5 linguri de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de curcan:

1. Carnea de curcan se rumeneşte în 4-5 linguri de ulei.

2. Se adaugă ceapa şi usturoiul verde tăiate mărunt. Se lasă să se călească totul 3-4 minute, după care adăugăm sosul de roşii.

3. Potrivim de sare şi piper şi lăsăm să fiarbă aproximativ 40 de minute.

4. Când este gata, se stinge focul şi se presară o legătură de verdeaţă deasupra.

5. Noi am sevit stufatul alături de mămăliguţă.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Stufat de curcan-0
Stufat de curcan-1

COMENTARII (14)

iri_iri

iri_iri 1

13.04.2012, 23:55

imi place ,merita incercata

cocineraviajera

cocineraviajera 1

09.09.2012, 17:49

Foarte apetisant

sisterskitchen

sisterskitchen 1

14.09.2012, 08:10

Multumim

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!