Piept de curcan si legume la tigaie cu usturoi

de Alinutza80 in Curcan, 11 Iun 2012 | 13961 vizualizari

 

Ceva sanatos si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan mare(nu stiu gramajul exact)
  • 4-5 buchetele brocoli
  • 4-5 buchetele conopida
  • 4 morcovi subtiri
  • 1 capatana usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan si legume la tigaie cu usturoi:

Pieptul de curcan se spala, scurge de apa si se taie feliute subtiri.


Morcovii se curata si se spala bine impreuna cu conopida si brocoli, apoi se pun la fiert in apa cu sare.


Cand sunt fierte se scot pe un platou.


Usturoiul se curata si se toaca marunt.


Intr-o tigaie se pune la incins o lingura de ulei de masline(sau de care aveti prin casa), apoi se pune la prajit(fript) pieptul de curcan care in prealabil a fost dat cu sare si piper. Bucatile de piept se scot pe un platou.


In tigaia unde am prajit pieptul se mai pune o lingura de ulei si se pune usturoiul putin la calit, apoi adaugam legumele fierte. Se lasa cateva minute, timp in care le intoarcem pe toate partile.


Se servesc calde cu diverse salate.


Pofta buna!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan si legume la tigaie cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Criss 1

12.06.2012, 08:54

Hm, foarte bune.

Sim0na 1

12.06.2012, 12:07

Ce papa bun...

Alinutza80 1

12.06.2012, 14:40

multumesc tuturor pentru comentarii si aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut