Suc de citrice

de Rocsi in Bauturi, 26 Iun 2011 | 4398 vizualizari

 

Atatea bunatati ati facut week-endul asta ca eu m-am gandit sa va ofer doar ceva de baut,sa nu va mai dau si eu tot de mancare ca si asta multe sunteti la dieta si eu ma gandesc la voi ;)

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale
  • 2 mandarine
  • 1 grapefruit rosu(daca e prea mare puneti doar jumatate)
  • 1 lime
  • 2,3 linguri miere de albine(daca nu aveti merge si zahar)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de citrice:

Spalati mai intai fructele cu putina apa cada.

le taiati in  doua .

luati un storcator,fie el electric,fie manual si stoarceti sucul fructelor.

daca nu aveti storcator ,bagati o furculita in mijlocul fiecarei jumatate de fruct ,si rasuciti cu o mana furculita iar cu cealalta strangeti bine fructul.(se poate acum cu orice sa faceti,chiar daca nu aveti cine stie ce aparat sofisticat de stors fructele).

puneti sucul intr-o cana mai mare,adaugati miere(daca nu puneti lime nu cred ca mai e nevoie sa il indulciti),invartiti bine si gata sucul.

puneti intr-un pahar si serviti.

daca doriti sa fie si rece adaugati si niste cuburi de gheata!

eu  consider a fi un suc delicios si foarte sanatos!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de citrice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Bucataras Medi 1

29.06.2011, 20:27

Iau un pahar cu suc si plec mai departe sa iau si o portie de praji ..................

Rocsi 1

29.06.2011, 20:39

medi

Lau 1

02.07.2011, 22:38

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Suc de citrice