Suc de visine cu miere

de Rocsi in Bauturi, 8 Iul 2015 | 4367 vizualizari

 

Ce face omul cand primeste visine? Suuuuc....Am primit cateva visine, le-am scos samburii sa le pun la borcane pentru iarna, iar din siropul ce l-au lasat, am facut un suc delicios si racoritor!

 

INGREDIENTE

  • 450 ml sirop de visine natural
  • 550 ml apa
  • 4-5 linguri de miere
  • cuburi de gheata
  • 5-6 felii de lamaie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de visine cu miere:

Totul incepe cu niste visine bine coapte, pe care le spalam bine, apoi le scoatem samburii. Din 2 kg - 2,5 kg am obtinut 450 ml sirop de visine. Siropul il amestecam cu mierea, pana ce, aceasta din urma se dizolva. Intr-o sticla punem siropul amestecat cu mierea, apa plata si 5-6 felii de lamaie. Inchidem sticla, o agitam bine. Turnam in pahare, punem cate 2-3 cuburi de gheata si servim.  Sucul il pastram la rece daca nu il servim tot imediat si il agitam de fiecare data cand vrem sa bem. Mmm, un deliciu de sezon!

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de visine cu miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Rocsi 1

10.07.2015, 19:48

Ela, visinele nu le mananc nici eu asa ca simt cum mi se trange stomacul, dar sucul asta e divin..Si in deserturi ador visinele

Rocsi 1

10.07.2015, 19:49

Multumesc Anca

Rocsi 1

10.07.2015, 19:49

Multumesc Oana

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limonada