Suc de zarzare pentru congelator

de alilianaa in Sirop / Compot, 27 Mai 2013 | 4746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1500 g zarzare
  • 1500 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de zarzare pentru congelator:

Zarzarele se curata de codite, se spala. Se pun la fiert intr-un vas. Dupa ce au fiert se trec prin strecuratoare si se terciuiesc cu un tel sau o lingura de lemn.Va iesi un suc mai gros de zarzare. Se lasa la racit. 

Eu am ales sa le pun in pungi pentru gheata. 

Se pot pune in ciorbe de legume si de carne deopotriva. Intensitatea gustului de acru depinde de fiecare dintre noi si folosim in consecinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de zarzare pentru congelator" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

alilianaa 1

28.05.2013, 00:14

Multumesc

_Alina_ 1

28.05.2013, 08:59

Hmm, interesant!

alilianaa 1

28.05.2013, 23:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Miere de papadie