Sufleu de branza

de Gusti in Dulciuri, 20 Sep 2013 | 8057 vizualizari

 

Sufleul este un preparat care seamana tare mult cu o budinca. Diferenta o face albusul care se adauga in sufleu la sfarsit, batut spuma, ceea ce il face sa devina mai pufos.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de crema de branza cu smantana Delaco
  • 2 oua
  • 1 lingura miere de albine
  • esenta de rom
  • un praf de sare
  • unt pt uns formele
  • dulceata de visine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza:

Pentru reteta asta de sufleu ne-am inspirat de la TVPaprika. 

Am separat intai ouale.

Galbenusurile le-am mixat impreuna cu mierea de albine, dupa care am adaugat crema de branza si esenta de rom.

Albusurile le-am batut spuma, impreuna cu praful de sare.

Odata omogenizat amestecul, am adaugat si albusurile si am amestecat usor pana s-au incorporat.

Am uns doua forme pentru sufleuri cu unt si am turnat compozitia in forme. Le-am pus in cuptorul incalzit la 180 grade pentru 20-25 minute, pana s-au rumenit usor.

Dupa ce s-au racit putin, am desprins cu grija de pe margini si am asezat sufleurile pe cate o farfurie si le-am decorat cu putin sos din dulceata de visine si cateva bobite.

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

susu 1

12.02.2014, 08:41

minunata si gustoasa

Ela68 1

12.02.2014, 11:00

un desert pentru Valentine`s Day . Arata excelent

Pushaa 1

12.02.2014, 11:10

ce super a iesit!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!