Sufleu de branza cu dresing de zmeura

de TVPaprika in Dulciuri, 2 Iun 2013 | 2779 vizualizari

 

Astazi va prezint o reteta delicioasa : sufleu de branza cu dresing de zmeura!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr brânză slabă
  • 4 ouă
  • 50 gr miere
  • 1 baton de vanilie
  • 1 coaja răzuită a unei lămâi
  • 40 gr zahăr tos
  • unt pentru ungerea formelor
  • 1-2 linguri de migdale măcinate Dresing: 200 gr zmeură 40 gr zahăr din trestie de zahăr 1 lămâie (coaja răzuită şi zeama unei jumătăţi de lămâie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza cu dresing de zmeura:

Pasăm cele 250 gr de brânză printr-o sită.


Despărţim cele 4 ouă, gălbenuşurile le amestecăm cu 50 gr zahăr sau cu miere, cu interiorul batonului de vanilie şi cu coaja răzuită a unei lămâi, şi frecăm amestecul până devine spumos. Adăugăm brânza.


Albuşurile de ouă le batem cu un pic de sare şi 40 gr de zahăr, după care o omogenizăm cu grijă cu crema de brânză.


Ungem cele 4 forme, mai mici, cu unt, presărăm 1-2 linguri de migdale.


Turnăm amestecul în forme şi coacem timp de cca. 15 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.


În acest timp pregătim dresingul.


Amestecăm 200 gr de zmeură cu 40 gr de zahăr de trestie, coaja de la o jumătate de lămâie şi zeama acesteia, fierbem circa 10 minute, după care o pasăm printr-o sită.


La servire răsturnăm sufleul pe o farfurie şi turnăm dresingul peste aceasta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza cu dresing de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Panacris 1

20.06.2013, 08:17

De probat!

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 22:09

o bunatate

-Licurici- 1

23.06.2015, 10:36

arata tare bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza