Sufleu de branza cu dresing de zmeura

de TVPaprika in Dulciuri, 2 Iun 2013 | 3230 vizualizari

 

Astazi va prezint o reteta delicioasa : sufleu de branza cu dresing de zmeura!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr brânză slabă
  • 4 ouă
  • 50 gr miere
  • 1 baton de vanilie
  • 1 coaja răzuită a unei lămâi
  • 40 gr zahăr tos
  • unt pentru ungerea formelor
  • 1-2 linguri de migdale măcinate Dresing: 200 gr zmeură 40 gr zahăr din trestie de zahăr 1 lămâie (coaja răzuită şi zeama unei jumătăţi de lămâie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza cu dresing de zmeura:

Pasăm cele 250 gr de brânză printr-o sită.

Despărţim cele 4 ouă, gălbenuşurile le amestecăm cu 50 gr zahăr sau cu miere, cu interiorul batonului de vanilie şi cu coaja răzuită a unei lămâi, şi frecăm amestecul până devine spumos. Adăugăm brânza.

Albuşurile de ouă le batem cu un pic de sare şi 40 gr de zahăr, după care o omogenizăm cu grijă cu crema de brânză.

Ungem cele 4 forme, mai mici, cu unt, presărăm 1-2 linguri de migdale.

Turnăm amestecul în forme şi coacem timp de cca. 15 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.

În acest timp pregătim dresingul.

Amestecăm 200 gr de zmeură cu 40 gr de zahăr de trestie, coaja de la o jumătate de lămâie şi zeama acesteia, fierbem circa 10 minute, după care o pasăm printr-o sită.

La servire răsturnăm sufleul pe o farfurie şi turnăm dresingul peste aceasta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza cu dresing de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

Panacris 1

20.06.2013, 08:17

De probat!

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 22:09

o bunatate

-Licurici- 1

23.06.2015, 10:36

arata tare bine!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Budinca de banane