Sufleu de brinza cu legume

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2013 | 5344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • o lingurita bicarbonat
  • 100 gr brinza telemea
  • 100 gr cascaval
  • o cutie mica porumb dulce
  • o cutie mica mazare
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 linguri smantina
  • 2 cirnaciori crud uscat de mistret(optional)
  • sare
  • piper
  • pt decor
  • o rosie
  • frunze proaspete de rosmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de brinza cu legume:

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam treptat galbenurile,apoi 2 linguri smantina, iar la urma faina amestecata cu bicarbonatul, avind grija sa nu se lasa compozitia.


Brinza si cascavalul le dam pe razatoarea mare, punem mazarea si porumbul dulce scurse, ceapa verde taiata feliute, cirnaciorii taiati feliute subtiri, smantina si amestecam compozitia. Compozitia de legume o punem peste aluat, le amestecam cu grija si le punem intr-un vas termorezistent tapetat cu unt si faina. Deasupra ornam cu felii subtiri de rosii, frunzulite de rozmarin si presaram piper proaspat macinat. Se da la cuptorul incins la 170 grade pt 30 minute.


Pofta buna!!!


 

TIPS-URI

1

se poate pune si in forme individuale de sufleu

2

se poate servi calda cu o lingura de smintina deasupra sau rece cu o salata de cruditati

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brinza cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

28.03.2013, 20:32

SUper

babi5 1

05.09.2013, 08:32

Krystyan Trendy 1

14.12.2013, 14:16

apetisant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulion

de Lau 9

la 13:00

Tort festiv Orange-Chocolate

de Ela68 5

la 09:12

RETETA RECOMANDATA
Omleta preferata a lui Alex