Sufleu de cartofi cu sfeclă și ciuperci

de elucubratiiculinare in Mancaruri de legume, 12 Mar 2012 | 4165 vizualizari

COMENTARII (18)

DIANA B 1

12.03.2012, 16:02

Imi plac retetele tale , explicite , frumos si citet scrise ...

Lau 1

12.03.2012, 16:28

place

bucatarimcudiana 1

12.03.2012, 16:41

interesant

iry-gabriela 1

12.03.2012, 17:21

chear imi place

Aurelia 07_07 1

12.03.2012, 17:21

Bya Ralu 1

12.03.2012, 17:37

pare bun

VERONICA2607 1

12.03.2012, 18:13

papa bun tare!!!

MIUTA 1

12.03.2012, 18:13

Delicios

Rocsi 1

12.03.2012, 18:44

ce faina reteta!!

mamaieelena 1

12.03.2012, 19:14

Sim0na 1

12.03.2012, 19:21

Interesanta reteta!

Ella Carla 1

12.03.2012, 20:23

interesant

elucubratiiculinare 1

12.03.2012, 20:30

Onesta, m-ai facut sa roșesc
Mulțumesc
Pupici

MotanLaOale 1

12.03.2012, 21:17

Ubulika 1

12.03.2012, 22:28

miammmmyyy

DIANA B 1

13.03.2012, 11:49

Cred ca voi incerca si eu in sfarsit sfecla

elucubratiiculinare 1

13.03.2012, 15:53

Onesta, sincer nici eu nu eram moarta după țelină până când nu am făcut borșul de țelină, care m-a dat pe spate, apoi am încercat-o și în alte preparate.

gaby_gabytza 1

13.03.2012, 16:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi