Sufleu de dovlecei

de -Licurici- in Mancaruri de legume, 27 Iun 2017 | 1859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei (400 g)
  • 7 oua
  • 100 g cascaval
  • 80 g branza gouda
  • 150 g iaurt 3,5%
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Dovleceii se spala, apoi se taie rondele.


Cascavalul si branza gouda se dau pe razatoare.


Ouale se separa, iar albusurile se bat spuma (nu foarte tare) cu un praf de sare.


Galbenusurile se amesteca cu cascavalul, branza gouda, iaurtul si feliile de dovlecei.


Se pune sare, piper si busuioc uscat, dupa gust.


Albusurile batute spuma se incorporeaza in galbenusuri.


Se unge cu unt un vas termorezistent si se asaza compozitia.


Se da la cuptor, la 170 grade C, 20-25 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

01.07.2017, 14:04

Buna mancarica !!!

Rahela Velicu 1

02.07.2017, 13:24

oanapl 1

02.07.2017, 23:38

Ce buni sunt!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de dovlecei cu ardei si rosii