Sufleu de ficat

de DIANA B in Ficat, 24 Noi 2010 | 10330 vizualizari

 

Am prins un pic de curaj , asa ca voi mai face o postare de care eu sunt incantata si ale carei poze sper sa-mi incapa ... dati-mi o mana de ajutor la micsorarea acestora , sa-mi incapa si mie-n site

 

INGREDIENTE

  • 500 g de ficat de porc
  • 6 oua
  • 100 g faina
  • 150 g unt
  • 350 ml lapte
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de ficat:

Oparesti bine ficatul , il cureti de pielite , il dai prin masina de tocat si-l calesti in 50 g de unt .Restul de unt se topeste , se amesteca cu faina si laptele si se fierbe 10-15 minute la foc mic , amestecandu-se mereu . Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca , apoi se adauga galbenusurile pe rand , ficatul si cascavalul ras .La sfarsit se incorporeaza si albusurile batute spuma . Se toarna compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata ( unt si gris folosesc eu ) si se coace la foc potrivit ( 150 grade ) in cuptorul preincalzit , pana se rumeneste frumos .( se foloseste si testul scobitorii ) . Se decoreaza cu nelipstul patrunjel verde fin tocat .


POFTA BUNA ! Este delicios , nu necesita paine si nici salate sofisticate ; alegerea va apartine .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de ficat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

DIANA B 1

03.03.2011, 13:12

@elena1988 da , sa stii ca-i bun ...

Krystyan Trendy 1

07.07.2014, 21:42

foarte gustos

DIANA B 1

08.07.2014, 14:47

Chiar foarte gustos si satios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pasare in Dry Cooker